کد محصول: A23
نامهای دیگر:
بنزیل دی بنزوات
Benzylester benzoic acid
BZB
Benzyl 2-phenylbenzoate
حالت: مایع شفاف
رنگ: بیرنگ تا زرد کمرنگ
بو: بوی ملایم و شیرین
نقطه ذوب: حدود 18-20 درجه سانتیگراد (ممکن است در دمای معمول مایع باشد)
نقطه جوش: حدود 323 درجه سانتیگراد
چگالی: حدود 1.12 گرم بر سانتیمتر مکعب
محلولیت: کمی محلول در آب، محلول در الکلها، اتر و روغنها
استر حاصل از واکنش بنزیل الکل و اسید بنزوئیک
پایداری نسبتاً خوب در دماهای معمولی
دارای خاصیت ضدمیکروبی و ضد انگل
دارویی:
به عنوان ضد انگل موضعی در درمان بیماریهایی مانند شپش سر و گال (Scabies)
ترکیب در محلولها و لوسیونهای ضد شپش و ضد کنه
آرایشی و بهداشتی:
حلال و نرمکننده در فرمولاسیونهای مختلف کرم و لوسیون
تقویتکننده عطر در عطرسازی به دلیل بوی ملایم و پایدارش
صنعتی:
ماده افزودنی در پلاستیکها، حلال در صنعت رنگ و پوشش
حشرهکش:
در برخی موارد به عنوان عامل کنترل آفات
✅ ایمن برای استفاده موضعی در غلظتهای معمول
⚠️ ممکن است باعث تحریک پوست یا واکنش حساسیتی در برخی افراد شود
از تماس با چشم خودداری شود
در موارد استفاده دارویی، طبق دستور پزشک مصرف شود
در صورت بروز قرمزی یا سوزش پوست، استفاده قطع شود
در ظرف دربسته، دور از نور و گرما نگهداری شود
دور از شعله و منابع آتشزا نگه داشته شود (قابل اشتعال)