بیشترین تنوع و بهترین کیفیت محصولات شیمیایی
۰۵۱-۳۲۲۹۸۰۰۰

اتیلن گلیکول مونو استئارات

کد محصول: C21 / F44

اتیلن گلیکول مونو استئارات

 


اتیلن گلیکول مونو استئارات (Ethylene Glycol Monostearate - EGMS)

۱. خواص فیزیکی

  • حالت فیزیکی: پودر یا موم سفید تا کرم روشن

  • بو: بدون بو یا بوی خیلی کم

  • نقطه ذوب: حدود 55-60 درجه سانتی‌گراد

  • حلالیت: نامحلول در آب، محلول در الکل و حلال‌های چربی‌دوست

۲. خواص شیمیایی

  • فرمول شیمیایی: C₂H₄(OH)₂·C۱۸H۳۶O₂ (اتر استری اتیلن گلیکول و اسید استئاریک)

  • ساختار: استر اتیلن گلیکول با اسید استئاریک

  • فعالیت: امولسیفایر، پایدارکننده امولسیون و عامل نرم‌کننده

  • پایداری: پایدار در شرایط معمول، مقاوم به اکسیداسیون و حرارت متوسط

۳. کاربردها

  • صنعت آرایشی و بهداشتی: به عنوان امولسیفایر و عامل نرم‌کننده در کرم‌ها، لوسیون‌ها و محصولات مراقبت پوست

  • صنعت غذایی: به عنوان امولسیفایر و پایدارکننده در محصولات غذایی (در بعضی کشورها)

  • دارویی: در فرمولاسیون‌های دارویی موضعی برای کمک به پخش یکنواخت مواد فعال

  • صنعت پلاستیک: به عنوان ماده افزودنی برای بهبود خواص فیزیکی

۴. ایمنی

  • تماس پوستی: عموماً ایمن و غیر تحریک‌کننده

  • مصرف: ایمن در غلظت‌های معمول استفاده شده در محصولات آرایشی و غذایی

  • اقدامات ایمنی: نگهداری در جای خشک و خنک، دور از نور مستقیم و حرارت

۵. نام‌های دیگر

  • Ethylene Glycol Monostearate (EGMS)

  • Glycol Monostearate

  • E475 (کد افزودنی غذایی)


 

 

کالا به سبد خرید افزوده شد! ×
...