بیشترین تنوع و بهترین کیفیت محصولات شیمیایی
۰۵۱-۳۲۲۹۸۰۰۰

PEG 7 گلیسیریل کوکوات

کد محصول: G44

PEG 7 گلیسیریل کوکوات

 


PEG-7 گلیسیریل کوکوات (PEG-7 Glyceryl Cocoate)

نام‌های دیگر:

  • PEG-7 Glyceryl Cocoate

  • گلیسیریل کوکوات PEG-7

  • کوکونات گلیسرید اتیلن‌اکسیله شده


خواص فیزیکی:

  • حالت: مایع شفاف یا زرد کم‌رنگ

  • بو: ملایم تا بی‌بو

  • بافت: سبک، چرب اما غیر چسبناک

  • محلولیت: محلول در آب و روغن (امولسیون‌پذیر)

  • ویسکوزیته: پایین


خواص شیمیایی:

  • مشتق شده از روغن نارگیل (coconut oil) و گلیسرین، اتوکسیله شده با ۷ واحد PEG

  • آمفی‌فیلیک: دارای بخش‌های آبدوست و چربی‌دوست

  • خاصیت امولسیون‌کنندگی، سورفکتانتی و مرطوب‌کنندگی

  • ملایم و سازگار با پوست و مو


کاربردها:

  • در محصولات آرایشی و بهداشتی:

    • نرم‌کننده پوست و مو

    • شوینده ملایم در شامپو، ژل شستشو و شوینده‌های بدن (body wash)

    • بهبود دهنده پخش روغن‌ها در آب (مناسب برای روغن حمام)

    • افزایش‌دهنده رطوبت پوست بدون ایجاد حس چربی

  • در فرمولاسیون‌های مراقبتی:

    • مناسب برای پوست‌های حساس، خشک و آسیب‌دیده

    • کاهش‌دهنده تحریک ناشی از سایر سورفکتانت‌ها مانند SLS


ایمنی:

  • ایمن برای استفاده موضعی و در محصولات پوستی و مویی

  • حساسیت‌زایی بسیار پایین

  • قابل استفاده در محصولات مخصوص کودکان

  • زیست‌تخریب‌پذیر و ملایم برای محیط زیست

  • نگهداری در جای خشک و خنک، دور از نور و گرما توصیه می‌شود


مزیت ویژه:

PEG-7 گلیسیریل کوکوات به دلیل پایه گیاهی (نارگیل)، قدرت نرم‌کنندگی بالا و ملایمت، یکی از انتخاب‌های محبوب در تولید محصولات مراقبتی طبیعی و ارگانیک است.


 

کالا به سبد خرید افزوده شد! ×
...