کد محصول: F32-2 / A27
استئارات سدیم (Sodium Stearate)
شکل ظاهری: پودر یا گلولههای سفید
بو: بوی ملایم صابون مانند
حالت: جامد
نقطه ذوب: حدود 250 درجه سانتیگراد (تجزیه میشود)
محلولیت: محلول در آب (ایجاد محلول صابونی)، نامحلول در حلالهای آلی
ظاهر محلول: محلول آبکی کفزا و صابونی
فرمول شیمیایی: C₁₇H₃₅COONa
نوع ترکیب: صابون سدیم از اسید استئاریک
قلیایی: محلولهای آبی آن دارای pH قلیایی (حدود 9-10)
خواص سورفکتانت: کاهش کشش سطحی آب و تولید کف زیاد
قابلیت امولسیونکننده و پاککنندگی
صنعت صابونسازی: ماده اصلی در تولید صابونهای سخت
صنایع آرایشی و بهداشتی: در تولید کرمها، لوسیونها و شامپوها
صنایع نساجی: به عنوان عامل شوینده و پاککننده
صنایع لاستیک و پلاستیک: به عنوان روانکننده و امولسیفایر
در تولید رنگ و جوهر: به عنوان پایدارکننده و پراکندهکننده رنگدانهها
خطر کم: عموماً بیخطر در استفادههای معمول
تماس مستقیم با پوست ممکن است باعث خشکی یا تحریک خفیف شود
استنشاق گرد و غبار باید کنترل شود و استفاده از ماسک توصیه میشود
نگهداری در محیط خشک و دور از رطوبت و حرارت زیاد
Sodium octadecanoate
Sodium salt of stearic acid
صابون سدیم استئارات
آشنایی با مواد شیمیایی و کاربردهای آن
مشاهده و خرید فرمول ساخت محصولات شیمیایی
مقالات تخصصی شیمی