کد محصول: F32-2 / D15
استئارات روی (Zinc Stearate)
شکل ظاهری: پودر سفید یا کرم رنگ
بو: بیبو
حالت: جامد، پودری
نقطه ذوب: حدود 120-130 درجه سانتیگراد
نامحلول در آب، محلول در حلالهای آلی مثل الکل و برخی روغنها
غیر سمی و پایداری حرارتی خوب
فرمول شیمیایی: Zn(C₁₈H₃₅O₂)₂
نوع ترکیب: نمک فلزی اسید استئاریک (صابون فلزی)
پایدار در برابر حرارت و اکسیداسیون
خاصیت آبگریزی (هیدروفوبیک) دارد
به عنوان روانکننده داخلی عمل میکند
صنایع پلاستیک و لاستیک: به عنوان روانکننده و جداکننده در فرآیندهای قالبگیری
صنایع رنگ و پوشش: به عنوان ماده ضخیمکننده و پایدارکننده رنگها و پوششها
صنایع کاغذسازی: به عنوان عامل ضدآب و بهبوددهنده خواص سطحی کاغذ
صنایع دارویی و آرایشی: در تولید پودرهای پوستی، کرمها و محصولات ضدتعریق
در صنعت روانکارها: به عنوان غلیظکننده گریسها
سمیت کم تا متوسط (بسته به میزان و نوع تماس)
استنشاق گرد و غبار آن ممکن است باعث تحریک دستگاه تنفسی شود
تماس مستقیم با پوست و چشم ممکن است باعث تحریک خفیف شود
استفاده از تجهیزات حفاظتی مانند ماسک، دستکش و عینک ایمنی هنگام کار با پودر توصیه میشود
نگهداری در محل خشک و خنک، دور از رطوبت
Zinc distearate
Zinc octadecanoate
صابون روی استئارات