کد محصول: َA46-2
نامهای دیگر:
2-متیل-1-undecanol
Iso-C12 alcohol
Alcohol C12 iso
حالت: مایع روغنی، بیرنگ تا کمی زرد روشن
بو: ملایم، الکلی
نقطه جوش: حدود 238-240 درجه سانتیگراد
چگالی: تقریباً 0.82 گرم بر سانتیمتر مکعب
محلولیت: نامحلول در آب، محلول در اکثر حلالهای آلی
الکل چرب شاخهدار با فرمول شیمیایی C12H26O
دارای گروه هیدروکسیل (-OH) که باعث خاصیت الکلی آن میشود
نسبت به اکسیداسیون مقاومتر از الکلهای خطی مشابه
غیر قطبی و چرب، با قدرت حلکنندگی متوسط
در صنایع آرایشی و بهداشتی:
نرمکننده و امولسیونکننده
افزایشدهنده نرمی و حس لطافت در کرمها و لوسیونها
بهبود پخششدگی و جذب محصولات روی پوست
در صنایع دارویی:
حامل و حلال در فرمولاسیونهای موضعی و دارویی
در صنایع شیمیایی:
به عنوان واسطه در سنتزهای شیمیایی
افزودنی در محصولات شوینده و پاککننده
معمولاً ایمن برای استفاده موضعی با حساسیت پایین
ممکن است در غلظتهای بالا باعث تحریک پوست شود
غیر سمی و غیر سرطانزا شناخته شده است
توصیه به نگهداری در جای خشک و خنک، دور از نور مستقیم و حرارت